Hjem Modige Foreldre Kompis På Lomma Blogg Kontakt Om Meg FÅ HJELP HER! Logg inn

Om Meg

Hei og velkommen!

Jeg er Bente. Og jeg vil styrke foreldremotet ditt.

Hvorfor? Fordi jeg har vært på en reise. En reise der jeg fant mitt foreldremot.

Som firebarnsmor har jeg opplevd de fleste følelser en mor kan ha. På godt og vondt. I 2007 fikk jeg en alvorlig sykdom som satte både meg og mine nærmeste på prøve.

Det å bli alvorlig syk som alenemor gjorde meg selvfølgelig redd og bekymret. Jeg var redd for hvordan det skulle påvirke guttene mine. Ville dette kanskje skade dem? Skulle de få et vanskelig liv på grunn av meg?

Med god hjelp fra familie og venner greide jeg å reise til Wales for å lære meg å mestre sykdommen. Da bestemte jeg meg: Jeg ville bruke livet mitt til å hjelpe folk i å ta aktivt del i å skape seg gode liv, uansett utfordringer. Derfor flyttet jeg og guttene etterhvert til London, hvor jeg utdannet meg til NLP-coach. Slik tok livet en ny retning.

Med tiden opparbeidet jeg meg flere ressurser og verktøy til å bearbeide og forstå meg selv og min egen foreldrerolle. Jeg lærte å lytte til motet mitt. Jeg sluttet å dømme meg selv og andre. Jeg har sett at livet ikke er problemer. Selv en krise kommer det noe godt ut av!

Derfor ble ikke sykdommen min et nederlag. Det har derimot gitt oss en forståelse og innsikt vi ellers hadde vært foruten. I dag lever jeg med glede, jeg er den jeg innerst inne vil være, fordi jeg har forstått at jeg ikke ER sykdommen min.

Nå vet jeg at sønnene mine har lært seg å takle livet i både medgang og motgang. At jeg ikke har gjort noe feil. Jeg har alltid vært der så godt jeg har kunnet med de ressursene jeg har hatt. Jeg har alltid gjort mitt beste. Og de har lært seg, at selv om det av og til kjennes ut som man skal bryte sammen, så skjer det i virkeligheten et gjennombrudd. De fikk erfare at så lenge man står stødig i seg selv, så kommer man gjennom de tøffeste utfordringer!

Det er det jeg så gjerne vil formidle til deg. At du skal se at du ikke har gjort noe feil. At du skal se at du har gjort så godt du har kunnet. Og at det er godt nok. Denne reisen starter med deg selv. Men jeg går med deg. Jeg kan hjelpe deg å styrke ditt foreldremot, slik at du våger å lytte til din egen stemme.

«Når en dør lukkes, åpnes en ny», sa jeg til min 7-åring forleden. Til min store glede var svaret hans: «Ja, for verden er jo full av dører, mamma!»

Ja, kjære deg. Det er dette jeg vil at du skal se: at verden er full av dører. Hvordan skal vi se alt det spennende som skjuler seg bak dem, dersom vi ikke tør å åpne dem?

Så bli med meg på det spennende eventyret det er å åpne dørene livet har på lur. Og oppdag nye muligheter!

Vil du lære å styrke ditt foreldremot?

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker