Eksempel på coaching-lydfil til kunde

 

Jeg har ulike måter å jobbe med mine kunder på. Blant annet lager jeg spesialtilpassede lydfiler som du kan kjøpe enkeltvis eller som du får ved siden av samtaler, videoer og kurs.

Lydfilene kan være noe alà den du hører her. Men jeg lager også lydfiler som virker dypere og mer effektivt på ditt tankemønster, dine holdninger og følelser.  

Disse lydfilene er veldig nyttige siden de går direkte på din utfordring. Du får dem til odel og eie og kan lytte til dem når du trenger det. Er ikke det supert?

Jeg har klippet bort en del av den opprinnelige lydfilen, men det er fortsatt mye nyttig igjen. Så lytt til hele og la deg inspirere til å ta gode valg for ditt liv i dag :)

Skap deg mange gode stunder i dag!

Klem fra Bente

Når du er mentalt sterk er det lettere å finne styrken til å reise deg igjen og stå stødig, selv om du går gjennom tøffe ting i livet ditt. 

Det er lettere å føle indre harmoni og balanse, noe som igjen skaper mer harmoni og balanse i ditt ytre liv.

Mental og emosjonell styrke kan sammenlignes med en muskel som vi trenger å trene på samme måte som vi trener våre fysiske muskler.

Er du klar for mental- og emosjonell styrketrening? Trykk her!
Close

50% Complete

To steg

Det er ikke noe problem, men det er ikke noe som er viktig for deg selv, men du må ikke komme til det samme med å gjøre det enda bedre.