Det nærmer seg lansering – "En God Start"

 

Hei alle mammaer og pappaer der ute i den store, vide verden! 

Gode Nyheter!

På ettermiddagen onsdag 17. juni lanserer jeg online-kurset 

“En God Start – på å være en bevisst forelder”

Dette er et enkelt foreldregrunnkurs til deg som ønsker å bli enda mer bevisst på hvordan du er som mamma eller pappa. 

Dette kurset er nyttig for dere som synes at foreldrerollen kan være litt for tøff, stressende, håpløs - ja, for deg som har en følelse av at det “bare” er du som ikke helt får til det å være mamma/pappa. – med følelse av å vær håpløs og ensom. 

I kurset får du bl.a:

– Hjelp til å finne ut mer om hvem DU ønsker å være som mamma eller pappa. 

– Du får hjelp til å få fram mer av din indre foreldrestemme - slik at det blir lettere å bruke foreldremotet ditt til å ta avgjørelser i deres liv.

– Du blir bevisst på hva din indre stemme har av betydning for hvilken forelder du er. Hvordan du med dine tanker, meninger og væremåte påvirker ditt forhold til ditt barn, og hvordan du har makt til å skape en veldig god relasjon til barnet ditt - og gjennom det hjelpe barnet ditt til å skape gode relasjoner til andre mennesker i livet sitt.

– Typiske foreldre&barn-problemstillinger med forslag til konkrete løsninger, som du kan teste ut.

Når du har gjennomført dette “En God Start”kurset sitter du igjen med gode refleksjoner og dype innsikter om hva du selv med enkle grep kan gjøre i hverdagen for å skape en mer harmonisk hverdag uansett hva familielivet byr på av utfordringer. 

Det er ikke noen feil med deg som mamma eller pappa selv om du er sint, lei deg, føler deg håpløs, stressa, ikke greier å finne glede, tid og ro til å være tilstede for barnet ditt, ikke greier å lytte, se og veilede på den måten du innerst inne vet du bør. Det er helt naturlig å slite med dette. 

Dette foreldregrunnkurset fjerner ikke utfordringene du har i familielivet ditt. For det er helt naturlig, og egentlig nødvendig, å ha utfordringer. Det handler om hvordan vi takler problemer og utfordringer som dukker opp. Og det ER mulig å takle det livet byr på, det er en del av det å være menneske faktisk. Så det blir bl.a litt fokus på hvordan akseptere det vanskelige i livet, og så få hjelp til å flytte fokus til muligheter, og hva som trengs for å få til løsning. Dette betyr da at det er stor sjanse for at dette kurset gjør dine utfordringer mye lettere å håndtere. Hva tenker du om det? Hadde ikke det vært godt egentlig? - det å bli litt mer bevisst;)

Jeg har en stor tro på at det finnes håp om å være mer den mammaen eller pappaen du innerst inne vet du ønsker å være mer av.

Jeg lever ikke etter en regel om å “tenk positivt, så blir alt bra”. Det blir litt feil for meg, men det å være bevisst og løsningsorientert, lete etter nyttige valg og muligheter, det lever jeg etter. Vil du også det? Ja, så følg med på FB-siden min Modige Foreldre - NLP-coach Bente Steen, på onsdag ettermiddag! 

For da blir kurset tilgjengelig for deg og din familie!

Vi snakkes snart!

Når du er mentalt sterk er det lettere å finne styrken til å reise deg igjen og stå stødig, selv om du går gjennom tøffe ting i livet ditt. 

Det er lettere å føle indre harmoni og balanse, noe som igjen skaper mer harmoni og balanse i ditt ytre liv.

Mental og emosjonell styrke kan sammenlignes med en muskel som vi trenger å trene på samme måte som vi trener våre fysiske muskler.

Er du klar for mental- og emosjonell styrketrening? Trykk her!
Close

50% Complete

To steg

Det er ikke noe problem, men det er ikke noe som er viktig for deg selv, men du må ikke komme til det samme med å gjøre det enda bedre.