Når jeg er den kjedelige mamma´n

«Jeg får ikke lov til å spille nå! Høres det ut som en kjedelig mamma eller?!» ropte yngste poden til kameraten på chatten, kameraten ropte et langt og oppgitt «Jaaa!»

Der stod jeg, den kjedelige mammaen, og laget kjedelig middag…min første tanke var «ååh, jeg vil ikke være den kjedelige mammaen som alltid setter dumme grenser, som sier Nei til mer spilling (eller gaming som det visstnok heter på gutta fagspråk)»

I et kort øyeblikk ville jeg bare si (eller Rope) «Så klart du skal få spille litt til! Det går helt fint!» Smil Smil….

«Men jeg får lov til å snakke da!» ropte han med glede i stemmen «Så bra!» ropte kameraten tilbake. Og dermed var de i gang med en annen form for nett-samspill. Sammen lyttet de til musikk på Spotify, som de anmeldte høylytt på unge gutters skråsikre vis. «Han har sååå brae sanga shø! Han burde vært på førsteplass! 44,5 millioner abonnenter!»

Det var spennende å høre på dem der de hadde det gøy på en ny måte. De løste til og med matematiske spørsmål. Ropte ut gange- og dele-stykker om antall abonnenter artisten har, kunne hatt, eller ikke hatt..

«Det gikk jo helt greit å si nei til gaming jo!», ropte jeg inni hodet mitt! (Ja, for det har vært mye roping de siste ukene her i huset. Roping ikke kjefting - nei, aldri kjefting ;) ehem)

Akkurat da kjente jeg at det var ganske så ok å være den kjedelige mammaen, som hadde vært så teit å si nei til gaming. Barn finner lett noe annet å gjøre når en dør lukkes, men som foreldre kan det være fristende å bare la de få lov for fredens skyld – og ønsket om å bli likt så klart

Og ja, du har sikkert merket at jeg nevnte at det ropes her i heimen. Det begynte den dagen hjemmeundervisningen startet. Volumet bare økte og økte jo flere som ble med i de ulike chattene. Og sånn har det fortsatt dag etter dag, uke etter uke

Det fikk meg til å tenke…jeg som har mange kundemøter over nettet – Roper jeg også?! Har jeg gjort det i alle nettmøtene mine?!!

Hvorfor er det ingen kunder som har ropt til meg: «DEMP DEG, BENTE!»

Noen andre kjedelige foreldre som trodde dere snakket med dempet stemme på nettmøtene i disse coronahjemmekontor-tider?
Tror dere fortsatt det?!!

Jaja, sånn går no dagan her i heimen.

Vi Ropes!

Når du er mentalt sterk er det lettere å finne styrken til å reise deg igjen og stå stødig, selv om du går gjennom tøffe ting i livet ditt. 

Det er lettere å føle indre harmoni og balanse, noe som igjen skaper mer harmoni og balanse i ditt ytre liv.

Mental og emosjonell styrke kan sammenlignes med en muskel som vi trenger å trene på samme måte som vi trener våre fysiske muskler.

Er du klar for mental- og emosjonell styrketrening? Trykk her!
Close

50% Complete

To steg

Det er ikke noe problem, men det er ikke noe som er viktig for deg selv, men du må ikke komme til det samme med å gjøre det enda bedre.