Tid for feiring og alle hjerter gleder seg, eller..?

 

 

 

…er det noen hjerter som gruer seg?
 
Hvis du er en som gruer deg til kveldens feiring der «alle andre» er glade og feirer med sine mange venner,  så får du her en nyttig lydfil som du kan lytte til. Helt gratis.
 
Denne lydfilen leste jeg inn på Halloween til ei ung jente jeg hjelper. Selv om det ikke er Halloween i dag, så passer den veldig godt på Nyttårsaften også. 
 
I lydfilen nevner jeg noen teknikker det er smart å gjøre. Disse har kunden lært seg tidligere. Gi meg et hint hvis du vil lære dem også.😉
 
Jeg håper 2024 blir et år der du lett finner løsninger på det som måtte komme av prøvelser, og at du får kjenne på masse takknemlighet og finner gleden i de små ting✨
 
Jeg sender dere alle gode ønsker for det nye året 2024❤️
Nyttårsklem fra meg🥰

Når du er mentalt sterk er det lettere å finne styrken til å reise deg igjen og stå stødig, selv om du går gjennom tøffe ting i livet ditt. 

Det er lettere å føle indre harmoni og balanse, noe som igjen skaper mer harmoni og balanse i ditt ytre liv.

Mental og emosjonell styrke kan sammenlignes med en muskel som vi trenger å trene på samme måte som vi trener våre fysiske muskler.

Er du klar for mental- og emosjonell styrketrening? Trykk her!
Close

50% Complete

To steg

Det er ikke noe problem, men det er ikke noe som er viktig for deg selv, men du må ikke komme til det samme med å gjøre det enda bedre.