Hvem har lisens til å dømme deg?

 

Er du redd for å bli dømt og kritisert for dine valg?

I denne videoen deler jeg et godt tips til hvordan du gradvis kan bli tryggere på å ta valg du kjenner er bra og riktig for deg, her og nå. Etter å ha lyttet til hele videoen, så håper jeg du får litt ekstra mot til å ta valg som DU vet er riktige for DEG, uansett andres meninger, dømming og motforestillinger.

Det er godt å våge å ta valg ut fra kjærlighet istedenfor ut fra frykt. Det har sjelden noe å si om du feiler, da tar du bare et nytt valg. Sant?!

Våg å ta plass i eget liv! Våg å stå for dine valg! Våg å leve ut fra ditt hjerte – fra og med i dag <3

Synes du det er vanskelig å «bare la dem dømme»? Det finnes måter å gjøre det lettere på. Jeg kan hjelpe deg med det. Du er velkommen til å ta kontakt!

Klem fra meg til deg:)

Les mer...

Utdrag fra lydfil til kunde

 

"Takk for lydmeldinga di, det passa godt å hør den rolige stemmen din i går" - kundesitat

Her hører du et sammensatt utklipp fra en lydfil jeg sendte til en kunde som har opplevd tøffe ting, og som sliter med skyldfølelse og skam over det hen har opplevd. I denne livssituasjonen trengte hen meg for å greie å gjøre det som var mest nyttig. Så da leste jeg inn en lydfil på noen minutter, der jeg minner hen på tanker, fokus, væremåte, muligheter og metode.

Denne kunden har lært mye av meg, blant annet en metode som kalles Piece of Cake. Den er en metode jeg lærer mange av mine kunder. Den er et veldig effektivt verktøy for å veilede seg selv til en mer nyttig sinnstilstand. Noe vi alle trenger i blant, sant?

Jeg har mange nyttige metoder og teknikker i min "verktøykasse". Så hvis du sliter med ting og ønsker god veiledning til å komme på en...

Les mer...

Harmoni Innenfra

 

Når vi føler harmoni inni oss, så påvirker det vårt ytre liv på en positiv måte. Det blir lettere å ta valg som er i harmoni med det vi ønsker oss i livet. Og i møte med tøffe utfordringer, så vil vi greie å løse de på en mer nyttig måte enn om vi er stresset og urolig.

Hvis du har behov for å oppleve mer harmoni og godfølelse, så kan jeg hjelpe deg med det.

Velkommen til å ta kontakt:)

Klem fra Bente

Les mer...

Gode affirmasjoner holder ikke i lengden

 

I denne videoen deler jeg betydningen av at kroppsholdning og det vi tenker og sier, stemmer overens med hverandre. Du blir også gjort bevisst på tre ord som det er nyttig å ha i bakhodet uansett hva livet byr på av utfordringer og muligheter. Se den og ta det til deg slik det passer inn i ditt liv.

Her har du en bevisstgjørende oppgave som du kan gjøre i dagene framover:   – Hvilke situasjoner i livet ditt kan du forbedre/utvikle ved å skape et godt og nyttig samspill mellom din kroppsholdning og dine tanker?

Smarte folk er ekstra bevisste på sitt fokus. Du er jo smart, sant? Så skap deg dager der tankene, affirmasjoner og kroppen danser livets nydelige tango sammen.
Når de samspiller godt, så kan du bli enda mer bevisst på å skape mer av de følelsene du ønsker mer av i ditt liv. Men det kommer jeg tilbake til ved en senere anledning.

Les mer...

💡Nyttig tips for å ta nyttige valg!

 

Hvis du sliter med å ta gode og nyttige valg i livet ditt, så anbefaler jeg deg å Velge å se hele videoen – så blir du mer bevisst på å ta valg som er til nytte for deg

Les mer...

Tid for feiring og alle hjerter gleder seg, eller..?

 

 

 

…er det noen hjerter som gruer seg?
 
Hvis du er en som gruer deg til kveldens feiring der «alle andre» er glade og feirer med sine mange venner,  så får du her en nyttig lydfil som du kan lytte til. Helt gratis.
 
Denne lydfilen leste jeg inn på Halloween til ei ung jente jeg hjelper. Selv om det ikke er Halloween i dag, så passer den veldig godt på Nyttårsaften også. 
 
I lydfilen nevner jeg noen teknikker det er smart å gjøre. Disse har kunden lært seg tidligere. Gi meg et hint hvis du vil lære dem også.
 
Jeg håper 2024 blir et år der du lett finner løsninger på det som måtte komme av prøvelser, og at du får kjenne på masse takknemlighet og finner gleden i de små ting
 
Jeg sender dere alle gode ønsker for det nye året 2024
Nyttårsklem fra meg
Les mer...

Eksempel på coaching-lydfil til kunde

 

Jeg har ulike måter å jobbe med mine kunder på. Blant annet lager jeg spesialtilpassede lydfiler som du kan kjøpe enkeltvis eller som du får ved siden av samtaler, videoer og kurs.

Lydfilene kan være noe alà den du hører her. Men jeg lager også lydfiler som virker dypere og mer effektivt på ditt tankemønster, dine holdninger og følelser.  

Disse lydfilene er veldig nyttige siden de går direkte på din utfordring. Du får dem til odel og eie og kan lytte til dem når du trenger det. Er ikke det supert?

Jeg har klippet bort en del av den opprinnelige lydfilen, men det er fortsatt mye nyttig igjen. Så lytt til hele og la deg inspirere til å ta gode valg for ditt liv i dag :)

Skap deg mange gode stunder i dag!

Klem fra Bente

Les mer...

Slik hjelper jeg deg fra Spania

 

Send meg ei melding HER hvis du er nysgjerrig på om jeg kan hjelpe deg med det du synes er vanskelig.

 

Les mer...

Bare skriv et brev..

 
Les mer...

Fargerik eller svart/hvit?

Uncategorized

Noen ganger har jeg lyst til å være et fyrverkeri av farger, snakkesalig med boblende godt humør og skape gode øyeblikk som lyser opp i en trist, grå og skummel verden.

Andre ganger vil jeg bare være usynlig, svart/hvit, tie stille og drite i hvordan øyeblikkene er i en trist, grå og skummel verden.

Noen ganger vil jeg redde verden

Andre ganger vil jeg la verden seile sin egen sjø

- helt til jeg husker på at verden faktisk alltid er fargerik

Jeg må bare huske å slå på lyset

Da ser jeg hva skyggene skjuler

Fargene
Kjærligheten
Gleden
Troen
Håpet

Og jeg kan være meg selv
helt naturlig fargerik og kun litt svart/hvit
- i en verden som blir bedre hvis vi alle slår på lyset
- i en verden hvor kjærligheten får vokse vilt
- i en verden der vi alle kan være fargerike, og det svart/hvite får mindre plass

La oss alle velge å slå på lyset...

Les mer...
1 2
Close

50% Complete

To steg

Det er ikke noe problem, men det er ikke noe som er viktig for deg selv, men du må ikke komme til det samme med å gjøre det enda bedre.