Hjem Modige Foreldre Kompis På Lomma Blogg Kontakt Om Meg FÅ HJELP HER! Logg inn

Modige Foreldre - er bevisste foreldre

Barn og ungdom

Min store drøm er at barn og unge skal vite at de er gode nok akkurat slik de er
  - at de er helt naturlig NOK - 
Jeg drømmer om at barn og unge skal våge å være seg selv - våge å leve ut fra den de vet de er innerst inni hjertet sitt.
Jeg vet at dette er utfordrende for mange. Jeg VET også at det er mulig å bli tryggere på seg selv, våge å si sin mening, våge å gjøre det de vil - våge å være seg selv.
Det er vi voksne som har ansvaret for å legge forholdene til rette for våre barn og unge. Derfor ser jeg det som vår plikt å gjøre det vi kan for å vise de hva som er mulig å oppnå - og at de har alle ressurser inne i seg for å leve et godt liv.

Dette kan de lære mer om på kurs og coaching hos meg.

Ta kontakt

Å være en modig mamma eller pappa handler mye om å våge å være den foreldren som du kanskje ikke er helt trygg på, men som du kjenner i hjertet ditt at du kan og vil være. 

Jeg hjelper deg til å bli mer bevisst på hvem du ønsker å være, og sammen får vi fram foreldremotet ditt enda mer.

Våg å være en modig mamma eller pappa. Våg å tro på det du kjenner inni deg. Våg å stole på foreldreinstinktet ditt!

Jeg vet at du vil lykkes.

 

For foreldremot, det har du. Du er modig! Nå er det på tide å våge å ta dette motet frem. Vis det! Vis det til barna dine!

For det er de som betyr noe. Dette vet du.

Det er tvilen som snek seg inn, gang på gang, stemmene og forventningene fra andre, som gjør at du glemte å stole på foreldremotet ditt. Som gjorde at du til slutt ikke lenger hørte din egen, indre stemme.

Men nå er det nok. Du vil stå på egne ben, for du vet at bare slik kan du lære dine egne barn å stå på sine. Bare en som står trygt og godt i foreldrerollen kan lære sine barn om trygghet. 

Tenk på hva du gir videre. Tenk på hvilken skatt og rikdom du gir, ikke bare til ditt barn og til generasjonene, når du står støtt i foreldremotet ditt.

Jeg har fått prøvd og testet mitt eget foreldremot. Gang på gang. Livet er en reise hvor vi stadig lærer. Jeg lærer, du lærer. Men aller best lærer vi sammen. For vi er ikke laget for å være på denne reisen alene.

Derfor hjelper jeg deg så gjerne.

Jobb med meg

Jeg tilbyr ulike former for hjelp til barn og foreldre. Ta kontakt med meg, så får du vite mer om hvordan vi kan jobbe sammen.

Skapermot

Deler mine tanker om hvorfor det er viktig å finne roen og balansen i hverdagen

LYTT

Gründermot av Skapermot

Heidi Løkken i samtale med meg og andre modige Gründere som tør å satse på drømmen sin

LYTT

Loftspraten

Loftspraten byr på givende samtaler med spennende gjester her på Energiloftet vårt

LYTT
Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker